Webáruházunk indításával az a célunk, hogy a meglévő és új ügyfeleinket, még komplexebben tudjuk kiszolgálni.

Cégünk 1994 óta van jelen a hazai építőipari piacon. Ezt az időszakot megelőzően, 1982 óta tevékenykedem a parkettás szakmában. A precíz munkavégzés és a kiváló tulajdonságú anyagok használata tette lehetővé a fejlődést. Jelenleg, mint a cég ügyvezetője, tulajdonosa, rengeteg szakmai tapasztalattal segítem a meglévő és új ügyfeleinket a parkettázás során felmerülő problémák megoldásában.  Az évek során, külföldön (Ausztria, Németország, Hollandia, Dánia, és az USA-ból) szerzett tapasztalataimat itthon kamatoztatva, számos referenciákat, elégedett ügyfeleket tudhatunk magunkévá.

Bázistevékenységünk: Fő profilunk a parkettázás, meleg burkolás.

ALAPELVEINK, CÉLJAINK

Minőségpolitika

Beszállítóink évek óta állandó partnereink. A beépített anyagokért, éppúgy garanciát vállalunk, mint a dolgozóink által nyújtott teljesítéseinkért.

Komplexitás

Vállalt munkáink valamennyi járulékos adminisztratív terhét levesszük megbízóink válláról. (Felmérés, körülmények megvizsgálása, szakvélemények, minősítés stb.) 

Projektkövetés

Valamennyi folyamat dokumentálva van írásban (építési napló) és adott esetben fotókkal is. Az aktuális fázisokról akár naponta igény szerint dokumentációt tudunk küldeni. 

Flexibilitás

A határidők betartása nálunk alapkövetelmény. A megfelelő ütemezéseket az előkészítés fázisában írásba adjuk megbízóinknak. Változó igényekre 24 órán belül reagálunk.