Rendelés menete

1. A megvásárolni kívánt termék ára alatt kattints a Vásárlás gombra!
2. Amennyiben szeretnél további terméket kosárba helyezni, válaszd a „vásárlás folytatása” gombot. Ha nem szeretnél további terméket vásárolni, ellenőrizd a megvásárolni kívánt termék darabszámát. A „törlés” gombra kattintva törölheted a kosár tartalmát. Mennyiség megadását követően automatikusan frissül a kosár tartalma, ha ez nem történne meg válaszd a „Újraszámolás” gombot.
3. Szállítási/fizetési mód kiválasztása.
4. Megrendelés
5. Szállítási / Számlázási illetve a belépési adatok megadása /Amennyiben már regisztráltad magad akkor be tudsz lépni. A megrendelés elküldéséhez nem szükséges regisztráció!/
6. Az adatok megadását követően a ” Megrendelés” gombra kattintva tudod elküldeni megrendelésedet, előtte azonban még egyszer ellenőrizheted a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhetsz a megrendeléseddel. 
7. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kapsz.
8. A beérkezett megrendelését telefonon minden esetben visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat! 

Vásárlás regisztráció nélkül

A megrendelés elküldése regisztráció nélkül is lehetséges! Amennyiben regisztrálni szeretnél, a jövőben regisztrált felhasználóként be tudsz lépni és azonnal el tudod küldeni megrendelésedet a szállítási és számlázási adatok megadása nélkül! Fontos, ügyelj az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtanod, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégezned.

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 10-18 óráig.
A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

A leadott rendeléseket minden esetben telefonon is visszaigazoljuk! 

Webáruházunkban lehet vásárolni regisztráció nélkül is, illetve regisztrációt követően. 

Regisztráció előnye:

Amennyiben regisztrálsz webáruházunkban, és kitöltöd az adatlapot, a következő vásárlásnál csak egyszerűen be kell jelentkezni felhasználónév és jelszó segítségével, és gyorsan lehet rendelni. Így a már regisztráció során megadott adatokat betölti a rendszer. Természetesen adatmódosításra van lehetőség a bejelentkezést követően. 

Házhozszállítás

Futárszolgálattal:

Csomagját a DPD futárszolgálat munkatársai 72 órán (3munkanap) belül fogják kiszállítani Önnek.

  30.000 Ft -ig.  2.436 Ft     

30.000 Ft felett ingyenes